Groot verlies Wrotters

Gepost op 08-04-2019
Het was weer eens wennen, een groot verlies incasseren. Wrotters/Greate Pier 2 wisten uiteindelijk samen net 15 man op het veld neer te zetten. Met de vroege aanvangstijd, wat krappe voorbereiding van een aantal spelers was de scherpte er nog niet aan het begin en bij Groningen wel. Binnen een paar minuten al twee tries om de oren is ruw wakker worden. Zoals de veteraan bij de tegenstander het omschreef: de restjes van alle teams, maar wij wisten wel beter. Tal van spelers hebben wij de afgelopen jaren nog wel in de hoofdmacht zien ballen.

De tegenstander zette goed druk op de scrum en op de lijn waardoor de groen witte shirts nauwelijks uit wisten te breken. Hierdoor zat er niet die geweldige flow in die de afgelopen wedstrijden zoveel punten opleverden. Het was hard werken voor een beetje balbezit maar onze verdediging was deze dag niet opgewassen tegen de klasse passes van de tegenstanders. Voeg daar nog een paar cadeautjes bij en je krijgt een oorwassing.

Wrotters/Greate Pier heeft nog steeds goede papieren op de Plate Poule naar zich toe te trekken. Dan moeten wel de wedstrijden op 14-4 en 12-5 nog worden gewonnen. Hiervoor hebben we alle manschappen nodig. De selectie zal even de verjaardagen, jubilea, verbouwingen, kleine ongemakken en andere planningen dan de rugby opzij moeten zetten voor een optimaal resultaat.