Nieuws

Wrotters winnen in Almelo

Gepost op 15-10-2018

Zondag 14 oktober trokken 13 Wrotters en 4 Greate Pier spelers naar Almelo voor een pot rugby onder de recordzonnestralen van deze maand. Met een overschot aan voorwaartsen kreeg de lijn twee tweede-rijers als centers. Deze opstelling zorgde ervoor dat steeds voortvarend naar voren werd getrokken en door het tegenvallende tackelen van de tegenstanders werden dan ook veel meters gemaakt.

Lees meer

Mooie pot in Gorredijk

Gepost op 08-10-2018

Zondag 7 oktober - Terwijl de restanten van de Music Meeting werden opgeruimd stond er afgelopen zondag weer een thuiswedstrijd voor de Wrotters op het programma. De Eemland reserves kwamen op bezoek. De Wrotters waren door ziekte niet compleet maar met de jongens van Greate Pier erbij waren er toch weer 20 spelers beschikbaar. Alle ingredienten voor een mooie pot waren aanwezig. En dat werd het ook.

Lees meer

Wrotters starten met mooi nieuw begin

Gepost op 17-09-2018

Afgelopen zondag stond in het teken van een nieuw begin. Een nieuw seizoen in een nieuwe samenstelling. Vijftien Wrotters met acht Greate Pier spelers trokken in Leeuwarden ten strijde tegen Groningen 4. En dan is het natuurlijk even afwachten hoe zo’n samenstelling gaat.

Lees meer

Wrotters weer in actie, oefenwedstrijd!

Gepost op 10-09-2018

De Wrotters zijn zondag 9 september 2018 naar Zaandam afgereisd voor een oefenwedstrijd tegen Zaandijk Rugby. De club van Jorrit de Boer ontving de combinatie Gorredijk/Leeuwarden goed en met een mooi zonnetje werd er weer leuk gerugbyt.

Lees meer

Wrotters wederom in sterke comeback-rol

Gepost op 25-03-2018

Zondag 25 maart mochten de Wrotters aantreden tegen Emmen. Deze twee teams lijken erg veel op elkaar. Beide clubs hebben maar n herenteam en draaien standaard mee om de podiumplekken in de vierde klasse Noord. Beide team spelen opportunistisch rugby en de clubkleuren zijn voor beide groen. Deze keer hadden de shirts een ander patroon waardoor er beide in de eigen shirts kon worden gespeeld. Beide teams stellen ook nog weleens een dame op maar nu de enige dame in het veld de referee. Zij mocht ...

Lees meer