Nieuws

Wrotters brengen winst niet over de streep

Gepost op 12-02-2023


De Wrotters mochten zondag 12 februari voor hun tweede wedstrijd uit naar combinatieteam Dronten/Bulldogs in Almere. Het team kon weer over een gezonde hoeveelheid eigen mensen beschikken waarbij we naar gelijke aantallen door de tegenstander zijn aangevuld. Altijd fijn.

Lees meer

Sportieve spannend pot in Deventer

Gepost op 27-11-2022

Vandaag stond het vierde plekje op het spel. Maar we hadden helaas een verre uitwedstrijd naar Deventer en lang niet iedereen kon aanwezig zijn. Dus de hoop met 10 man om in de bovenste helft van de competitie te blijven was al snel vervlogen.

Lees meer

Groningen uit, dit keer minder lastig

Gepost op 06-11-2022

Lees meer

Net op tijd...

Gepost op 09-10-2022

Afgelopen zondag ontvingen de Wrotters niet een maar drie clubs. De Groninger studenten hadden aangegeven niet met voldoende te kunnen komen en daarom mochten er ook 2 Drachsters en 4 Delfzijlsters de rugbyschoenen aantrekken.

Lees meer

Delfzijl uit, altijd lastig

Gepost op 02-10-2022

De laatste keer dat de Wrotters uit Gorredijk in Delfzijl bij Phoenix speelde was in 2014. Zij zaten toen net in hun nieuwe clubhuis. De Wrotters verloren toen met ruime cijfers. De acht jaar revanchepartij bleef uit, sterker nog, de uitslag was nog een keer zo ruim als toen.

Lees meer